10 april 2019

Inschrijven

Op deze Short Distance Triatlon Aalst zijn er negen wedstrijdreeksen voorzien:

  1. De Iron Kids I triatlon
  2. De Iron Kids II triatlon
  3. De Jeugd C triatlon
  4. De Jeugd B triatlon
  5. De Jeugd A & Junioren triatlon
  6. De BNI Land Van Aalst ELITE Heren Sprinttriatlon
  7. De BNI Land Van Aalst ELITE Dames Sprinttriatlon
  8. De TRIO Sprinttriatlon
  9. De FUN Sprinttriatlon

Inschrijven kan via het wedstrijdplatform van de Vlaamse Triatlonfederatie (Klik hier)
Vanaf 1 maart zijn de inschrijvingen geopend voor gelicentieerden en inwoners van Aalst. Vanaf 1 april gaan de inschrijvingen open voor iedereen.

Naast het inschrijvingsgeld dient nog rekening te worden gehouden met de daglicenties voor niet-gelicentieerden en met de online verwerkingskosten.

Annuleren?

In geval van medische problemen of in geval van overlijden van een naast familielid kan er tot 7 dagen voor het evenement geannuleerd worden met terugbetaling van het inschrijvingsgeld en de eventuele daglicentie. Dit kan via mail aan info@3pt-solidpharma.be met vermelding annulatie en met een geldig attest in bijlage. Let op: de online verwerkingskosten worden niet terugbetaald en terugbetaling van de daglicentie is onder voorbehoud van aanvaarding door de triatlonfederatie.

Indien er geen geldige reden is voor niet-deelname is er de mogelijkheid om je inschrijving door te schuiven naar de volgende editie. De deelnemer kan dit aanvragen door te mailen naar info@3pt-solidpharma.be tot 14 dagen voor het evenement. Let op: de online verwerkingskosten en de eventuele daglicentie zullen u bij de volgende editie opnieuw worden doorgerekend.