10 april 2019

Mobiliteit

Parkings

Atleten en supporters kunnen parkeren op volgende parkings:

  1. Parking Schotte – 160 pl – Kapellekensbaan, 9320 Aalst. Let op: deze parking zal maar tot ongeveer 12u met de wagen bereikbaar zijn en wie hier parkeert zal maar na afloop van de wedstrijd de parking kunnen verlaten omdat het loop- en fietsparcours deze parking omsluiten.
  2. Parking Basisschool De Stip – 125 pl – Termurenlaan 24, 9320 Aalst. Schotte kan bereikt worden via de voetgangerstunnel die Termurenlaan en Kapellekensbaan met mekaar verbindt.
  3. Parking Becton Dickinson – 200 pl – Erembodegem-Dorp 86, 9320 Aalst. Om de sportsite Schotte te bereiken, kan gewandeld of gefietst worden via Kaai en Termurenlaan om dan vervolgens via de voetgangerstunnel naar de Kapellekensbaan te gaan. Eventueel kan ook het jaagpad langs de Dender gebruikt worden om dan ter hoogte van de site Schotte via de Dwarsligger (onder voorbehoud van plaatsing) de Dender over te steken.

Bereikbaarheid

Komende van de E40 Gent of Brussel neemt u de afrit Affligem (afrit 19a). Via de N208 gaat u naar de Brusselbaan (N9) die u volgt tot aan de Hogeweg in Erembodegem. Via de Hogeweg kan u vervolgens vlot de parkings Becton Dickinson en De Stip bereiken. Via het jaagpad langs de Dender of via de voetgangerstunnel onder de spoorlijn Aalst-Erembodegem kan u te voet of met de fiets vervolgens heel eenvoudig de site Schotte bereiken. Voor de parking Schotte kan u op de E40 ook de afrit Aalst nemen om dan via Parklaan en Erembodegemstraat naar Schotte te rijden. Maar hou er rekening dat dit slechts tot 12u mogelijk zal zijn.